All I Want for Christmas Is You

wishlist

Efter att ha levt i en ryggsäck i nu 3 månader, blir materialistiska ting mindre och mindre viktigt. Plus att varje köp är en noga övervägning, huruvida det är värt det eller inte. Och just nu lägger jag hellre pengarna på bussresor, craft beer, crossfit och mat som är lite roligare än nudlar. Sen är det också himla osmidigt att skicka stora paket till andra sidan jorden. Men med det sagt, så är det några saker som jag funderat på att unna mig till jul.

-Löparskor. De jag har nu är snart 3 år gamla, och just nu använder jag dem  h e l a  tiden. Till jobbet, på jobbet, crossfit och mina små vandringar. Behöver jag säga att de börjar bli lite slitna?

-Vandringskängor. Inte helt säkert på att detta kommer prioriteras, eftersom det är ganska dyrt, och jag hittills har klarat mig med sneakers. Men det hade varit najs!

-En mellanstor ryggsäck. För mindre utflykter och som handbagage. Den lilla ryggsäcken som jag kan ta av från min stora, är lite för liten för en övernattning, eller bara över dagen, om man vill ha systemkamera, en extra tröja, matsäck osv.

-Svarta träningstights. Liksom träningsskorna så är detta något jag använder varje dag, både på jobbet och crossfit, och de börjar bli ganska slitna (och tvättmaskinerna här sliter otroligt mycket på kläderna?) Och det hade varit fint att slippa tvätta varje dag..

Så är det någon som vill bidra till Elin’s resefond, så är det bara att säga till 😉 Men annars är det som vanligt vykort som står högst upp på önskelistan! Bara att höra av sig till mig eller päronen om man vill ha adressen 🙂

I’m not wishing for anything this christmas, since I rather spend money on travels. But, if I have a little money left over, I might treat myself with some christmaspresents. And this is what’s on the top of my list. 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s