New Years eve

dsc_0217dsc_0256dsc_0246dsc_0227dsc_0234dsc_0237dsc_0247

Gott nytt år på er!
Hoppas ni hade en fin sista kväll på året. Här började nyårshälsningarna trilla in vid lunchtid dagen efter, och då kunde jag berätta allt om hur 2017 varit hittills. Tidsskillnaden är en sån märklig grej?

Det här är antagligen min minst glamorösa nyår nånsin, med billigaste bubblet och maten serverades direkt ur stekpannan. Men kan ha varit den bästa nyår ändå. Med absolut noll förväntningar, men bästa gänget. Vi hade ett stort knytis som vi dukade upp till en stor buffé med allt från spansk paella och tysk spätzle till italiensk tiramisu och svenska icke-köttbullar. Är väl inte direkt känd för att imponera i köket, men alla älskade mina vegetariska ”köttbullar” och pratar fortfarande om dem :’)

Vi gick vidare till en hemmafest med en dansstång i vardagsrummet och regnbågsfärgade vinglas, innan vi såg på fyrverkerierna vid hamnen och spanjorerna stoppade munnen full med vindruvor (och de tycker att svenskar har konstiga traditioner?) Sedan ramlade vi vidare i natten och jag hann sova ett par timmar innan det var dags att promenera tillbaka in till stan och spendera nyårsdagen på jobbet. Och med hjälp av mycket koffein så tog vi oss igenom årets första dag.

 

Happy new year! Hope you had a great night. I had the least glamorous, but propbly the best new years eve, so far. Everyone cooked something for our dinner, and everyone loved the swedish not-meatballs. The night continued with rainbow wineglasses, poledancing, fireworks and raveparties. I managed to get a couple of hours of sleep, before I had to work. But we managed to survive the first day of the year, thaks to coffee. 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s