Wellington Anniversary

dsc_0274svdsc_0275svdsc_0285svdsc_0292svMåndagar är ju för det mesta min utflyktsdag, men idag vaknade jag upp till ösregn, så fick nöja mig med att ta mina nya vandringskängor (yaay!) till gymmet. Men medan vi roade oss med marklyft och tabata rodd, så slutade det regna, så efter crossfit åkte jag och Kit till en strand i en annan del av Wellington jag aldrig varit i förut, och hann njuta av solen ett ar timmar, innan det började regna igen.

Senare på eftermiddagen trotsade vi regnet och jag tog sällskap med en kollega och hennes kompisar vid hamnen, och vi njöt av öl och livemusik vid firandet av Wellington Anniversary. Vi pratade om mammor som reser till andra sidan jorden för att hälsa på sina döttrar, om hur trötta vi är på restaurangbranschen, vart som är bästa stället att köpa en sovsäck och andra viktiga frågor i livet.

Nu är det bara en vecka kvar tills jag lämnar Wellington. Som vanligt blandade känslor när man lämnar en plats och människor man spenderat mycket tid med, men samtidigt ser fram emot nya äventyr som väntar. Nu är det också bestämt att jag ska på roadtrip med fyra killar från hostelet, runt sydön, efter att mitt ölandsbesök åkt hem. Väldigt pepp på detta! 😀
Kram så länge!

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s