Prag

-DSC_0038-DSC_0041
-DSC_0043-DSC_0054
Mitt nästa stopp är Prag. Fantastisk fin stad. Men också fantastiskt mycket turister. Jag tar en guidad tur för att få lite grepp om staden, och promenerar sen vidare på egen hand för att komma bort från den värsta trängseln.
-DSC_0065
Obligatorisk bild på Karlsbron.-DSC_0071-DSC_0086
Ännu en bild till min samling av ”suddiga bilder på mig framför turistattraktion tagen av random turist”.
-DSC_0094-DSC_0100
Googlar fram bästa vegetariska restaurang på Tripadvisor och sitter i godan ro och äter med den här utsikten, när plötsligt regnet börjar vräka ner, och alla rusar in.
-DSC_0102collage2-DSC_0113
Men det är en kort skur och jag kan snart promenera vidare till slottet, och strosar omkring i trädgården och njuter av utsikten. Prag
Gick vidare till ”Lilla eiffeltornet”, för mer utsikt och promenad genom en väldigt trevlig park, innan jag tog spårvagnen tillbaka till mitt hostel, för att sedan äta middag med en av amerikanarna jag träffade i Berlin.pubcrawl
Tips nr2 om du reser själv och är sugen på att dricka öl på kvällen, så kan man joina en pubcrawl som anordnas överallt för backpackers. Det gjorde jag, och det resulterade i att jag spenderade natten med detta charmiga gäng bestående av australiensare och britter.
-DSC_0160
Sen blev det inte så mycket mer bilder tagna i Prag (i alla fall inte på något annat än mer vackra byggnader), så vi tar väl och förflyttar oss till nästa stopp; Graz.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s