Bled

-DSC_0368collage-DSC_0372-DSC_0369bled-DSC_0387

Efter några dagar i den Slovenska huvudstaden, så tog jag bussen till Bled, som jag hade hört skulle vara väldigt vackert. Blev inte besviken. Bodde i ett vykort. Ja, ni ser ju. Nog min favoritplats på resan.

Promenerade runt sjön, badade i varmt, turkost vatten, promenerade till utsiktsplats (gick ev lite vilse, men det hör ju till) och njöt av att inte behöva trängas med allt för mycket turister.

När man bor på lite mindre orter så kan det hända att man bor på ett hostel som inte låter en betala i förskott via bokningssidan, och inte heller tar kort. Kan också va så att man kallt räknar med att man kan betala med kort, och därför inte har tillräckligt med kontanter på sig, när man glider ner till receptionen i lagom tid för att hinna med bussen. Det kan också va så att på sånna här mindre platser finns det inte så många bankomater, utan man måste i så fall, springa till andra sidan byn, för att ta ut kontanter och kunna betala hostelet i tid för att hinna med bussen. Kan va så att det hände mig.
(Men jag hann både betala och kom med buss, och anslutande tåg)

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s