Hamburg

befunky-collage1
Efter Salzburg åkte jag tåg genom hela Tyskland, upp till Hamburg. Njuter allt jag kan, nu när det inte är så mycket kvar.
-dsc_0768-dsc_0770-dsc_0779
Denna rejäla hamnstad blir en stor kontrast mot pittoreska små bergsbyar, men har sin egna charm.
-fullsizeoutput_377
Och framförallt har den Martin! I alla fall just då. Min bästa reskompis från Argentina, som jag träffade i Nya Zeeland, höll på att resa igenom Europa, och vi lyckades tajma, så vi kunde träffas. Här är vi laddade för att se Argentina spela VM.
-dsc_0793
Jag hade väldigt lite planerat för Hamburg, eftersom jag mest stannat där för att inte göra hemresan allt för lång. Men Martin hade en del han vill se, så jag hänge på honom.
-dsc_0789
Bland annat gick vi genom The old Elbe tunnel, under floden.

befunky-collage5-dsc_0801
Vilade fötterna och åt burgare.
-dsc_0806
Hälsade på The Beatles. befunky-collage6
Och firade midsommar! I vanlig ordning blev det inte så mycket midsommarfirande för min del, eftersom jag har för vana att befinna mig på resande fot då. Men när vi satt på en bar med Absolut vodka på menyn, tänkte jag att jag i alla fall kunde bjuda Martin på en traditionell snaps. Tyvärr blev det inte helt enligt tradition, då vi istället fick ett helt drickglas med is och vodka.. Men men.
-dsc_0814
Efter ett par dagar i Hamburg kramades vi Hejdå (men sågs några veckor senare då han kom och hälsade på mig på Öland). Och det var dags för mig att åka hemåt. Tog tåget som tog båten, och så småningom rullar jag igenom de välkända Småländska skogarna. Och så var det över för den här gången. Längtar redan till nästa.

Vill tågluffa genom hela livet.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s