Seattle Dag 2

fullsizeoutput_1068
Dag 2 i Seattle rivstartade the full american experience med brunch i sportbar. Vi åt olika former av ägg och pratade om amerikans fotboll, idrottsjuridik och hur det är att jobba på Amazon. Sen åkte vi för att titta på The Fremont Troll, som tydligen är en av Seattle’s största turistattraktioner?
fullsizeoutput_1067
Vi åkte vidare till Schilling Cider House för att prova lokal cider och eftersom jag älskar frågesport gjorde jag quiz av provsmakningen. Visade sig att vi var ganska dåliga på att gissa ingredienser i cider. fullsizeoutput_1072
Vi promenerade vidare i regnet. Wyatt påstod att det var en del av upplevelsen av Seattle eftersom det alltid duggregnar här.
fullsizeoutput_1069
Nästa stopp var lokalt bryggeri, där vi provade olika sorters öl och åt pretzels.
fullsizeoutput_106a
Sen åkte vi till Gas Works Park (där de spelar paint ball i ”Tio orsaker att hata dig”, som ju var en favoritfilm i tonåren). Men det var allt för mörkt för bra bilder, och vi kunde knappt skymta stan på andra sidan på grund av att det var så disigt. Men dagen avslutades fint hemma i hans soffa med indisk hämtmat, lyssnandes igenom hans cd-samling.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s